Grafickou úpravu a kódování Shoptet šablony upravilo studio Kreatino.

Lze darovat čas?

Jak jsme na tom s časem?


Hodiny jsou běžnou součástí každého našeho dne. Dávají dni řád, který většina lidí tolik potřebuje. Díky nim se mnozí lidé cítí v bezpečí. Jiní se naopak tváří, jako by čas ani neexistoval. Někdy zase netrpělivě sledujeme každičkou minutu, když je pro nás čas důležitý.  Pojďte se na ně ale podívat z jiného úhlu.

 

Lze darovat čas?


Darovat čas jako dárek, je jeden z nejkrásnějších darů, jaký můžete dát. Jak často slýcháte „Teď ne, nemám čas. “, „Až budu mít čas...“ Tím, že darujete hodiny se to samozřejmě nevyřeší, musíte především chtít sami. Hodiny však mohou být prvním krůčkem. 

 

hodiny

 

Dárek plný významů


Dárkem v podobě hodin můžete někomu říct, že děkujete za čas, který s vámi strávil a nebo stráví. Můžete jimi říct, jak vám záleží na člověku, nebo na lidech kteří jsou pro vás ve správný čas na správném místě.

Darované hodiny mohou být něčím, co vám bude navždy připomínat důležitý milník ve vašem životě.

Krásné a jedinečně zpracované hodiny jsou ozdobou každé stěny, nebo dokonce i celé místnosti. Obzvlášť takové hodiny, které jsou originálem a nemají konkurenci. Proto krásně doplní význam dárku, ať už jej darujete k narozeninám, pro radost nebo dáváte hodiny jako svatební dar.

 

 

Pojďte si vybrat hodiny, které vše řeknou za vás

 


Zpět do obchodu